Bejelentkezés:

Elfelejtett jelszó?

Nyeremények

A képfeltöltők nyereményei:

*a képek illusztrációk

FŐDÍJ: 1 darab 300.000 forint összértékű utazás – A legtöbb szavazatott kapott kép feltöltője nyeri

Szívesen elutaznál már a pároddal vagy egy családtagoddal? Akkor érdemes neked megszerezni a legtöbb szavazatot a feltöltött képedre. Ugyanis a legtöbb szavazatot begyűjtő kép gazdája egy 300.000 Ft összértékű utazással lesz gazdagabb. Sőt, még azt is eldöntheted, hova mész majd el a keretösszegből. Jól esne egy kis pihenés ugye?

1 darab 139.990 forint összértékű LG HOM-BOT SQUARE BASIC VSR66000OB porszívó robot a Robotguru felajánlásával – A második legtöbb szavazatott kapott kép feltöltője nyeri

Nincs is kényelmesebb dolog annál, mint amikor egy kedves kis háztartási robot helyettünk tartja tisztán otthonunkat. A Robotguru felajánlásával egy igazán hasznos és praktikus porszívó robot gazdája lehetsz, de csak ha el tudod viselni az állandó pormentes életet az otthonodban.

1 darab 50.000 forint összértékű Samsung T560 GALAXY tablet – A harmadik legtöbb szavazatott kapott kép feltöltője nyeri

Ezzel a Samsung tablettel könnyedén filmezhetsz, netezhetsz az ágyban, vagy akár olvashatsz, tanulhatsz, játszhatsz vele. Te mire használnád?


A szavazók között kisorsolásra kerülő nyeremények:

FŐDÍJ: 1 darab Samsung Galaxy S7 SINGLE 32GB G930F mobiltelefon 120.000 Ft összértékben

Ezzel a Samsung okostelefonnal nem csak telefonálni tudsz, de a mai trendeknek megfelelően élményekkel töltheted fel az életed az internet, a közösségi média és a kamera segítségével. Te mire használnád?

5 darab 50.000 forint összértékű HappySkin natúr kozmetikai ajándékcsomag

A HappySkin bőrápoló termékei segítségével igazán kedveskedhetsz a bőrödnek. A termékek azon túl, hogy gondos szakértelemmel készülnek, BIO alapanyagokat tartalmaznak és 75%-a vegán, tehát nem tartalmaz állati eredetű alapanyagot, így a vegán életmódot követők is kedvükre válogathatnak a termékpalettából. Állati eredetű glycerin helyett, 99%-os BIO növényi glicerint használnak, és génmódosított alapanyagokat sem alkalmaznak.

5 darab 50.000 forint összértékű Humicin méregtelenítő kúracsomag

A HumicinⓇ étrend-kiegészítők lelke a világviszonylatban is kiváló minőségű és tisztaságú, természetes tőzegből kinyerhető magyar huminsav. A magyar lelőhelyről, szabadalmaztatott gyártási technológiával előállított prémium kategóriájú termékekkel 100%-osan természetes módon erősítheted az immunrendszeredet és szabadulhatsz meg a nehézfémektől.